To nejlepší z drůbeže Kniha

Kód: 4652
Novinka
Neohodnoceno
250 Kč –44 %
L
250 Kč –44 % 139 Kč
Skladem (3 ks)

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti.Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?

Detailní informace

Detailní popis produktu

ISBN: 978-80-7360-815-6          
počet stran: 192
vazba: pevná bez přebalu lesklá
formát: 200,0 x 280,0 x 10,0 mm
vydáno: únor 2015

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.45 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: